Hundsommar

Önskar verkligen att jag hade haft en hundsommar det här året. Men istället har jag jobbat i prick två månader, och det är ju aldrig fel med pengar! Första prio när lönen tickar in är utbildningen som ska betalas av, det som blir över ska jämnt fördelas på sparkonto och till vardagen. Har ju gått och blivit sambo på sistone, dock har min andra halva börjat det hela med att ligga några dagar på sjukhus vilket gör att jag blivit ensam här hemma. Hans hjärta är inte som det ska, men på tisdag har han en tid för magnetröntgen och då hoppas vi på en bra prognos! Saknar honom så..

En bild säger mer än 1000 ord

 För att inte glida ifrån ämnet hund allt för mycket så vill jag passa på att berätta att jag varit nere på mitt sista utbildningstillfälle nu i onsdags & torsdags. Det gick bättre än väntat, men jag är ännu inte diplomerad och det av  många anledningar. Hur som helst så blir jag klar när jag blir klar, och så länge fokuserar jag på en sak i taget. Jag är alltid i behov av ekipage att samla erfarenhet och kunskap ifrån så om någon som läser detta råkar ha en hund och vill träffas, för träning eller bara ändå, hojta! Jag får aldrig nog :)
7 km morgonpromenad

..Det är sent och jag ska jobba imorgon, jag får sluta här och passa på att önska en god natt. Och visst har jag sagt det många gånger förr, men denna gång LOVAR jag. Vi hörs snart!
En riktigt fin grabb!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback