Bästa dagen på länge

 
Idag var dagen, dagen då jag åkte iväg på något jag hittills hållit lite hemligt i bloggen. Jag tänkte det var dags att berätta vad jag varit iväg på, eftersom jag sa A men inte B igår ;) Det var redan i december jag fick upp ögonen för den här hunden, och det var min farbrors fru som först berättade om honom. Han verkade ju helt klart perfekt, det förstod jag bara av att läsa lite om honom och jag började genast drömma om ett liv tillsammans med denna hund. Något jag har väldigt lätt för att göra, jag svävade snabbt iväg och började måla upp en bild om att vi skulle bli bästa vänner och träna och tävla i många år framöver. Men resan dit skulle komma att bli lång eftersom jag de senaste månaderna (och sammanlagt senaste två åren) enbart haft min ersättning från försäkringskassan att leva på. Ni som också lever på det vet nog hur otroligt lite det rör sig om, och för er andra - ja om ni bara visste hur det känns att leva på några få tusenlappar på en hel månad skulle ni nog förstå mig. Jag var alltså inte redo att ta på mig någon hund för en hund kostar pengar, pengar jag inte hade. Men jag hade honom alltid i tankarna, månad efter månad, och för två veckor sedan fick jag frågan om jag kunde tänka mig att jobba på Subway. "Jaa" sa jag och det blev några dagar senare dags för en gruppintervju med chefen. Vi var fyra stycken och av oss fyra gick jag och två tjejer till vidare. Jag var ett steg närmre jobb. Yes, äntligen! Nu gör jag min tre veckor långa praktik/upplärning för att det sen ska skrivas papper och då, ja då jobbar jag förhoppningsvis så mycket att jag kan säga tack och hej till arbetsförmedlingen, gärna för evigt. Det kom alltså helt plötsligt en möjlighet till att köpa mig den där hunden. Men kommer tiden räcka till? Är jag lämplig? Jag började med att kontakta de som rår om honom och jag beskrev tydligt hur den närmsta tiden skulle komma att se ut, så långt jag visste. Och efter många mejl hit och dit så blev det bestämt att vi iallafall skulle träffas en gång. Och den gången var idag. Så tidigt i morse begav vi oss, jag och pojkvännen, för att möta upp med Messi och hans husse. I två timmar kastade vi pinne, han visade sina trix och husse berättade allt och lite till om denna fantastiska svartvita vovve. Och var jag inte kär tidigare så är jag det definitivt nu!
 
Än är han inte min, men allt kändes iallafall väldigt bra. Vi pratade om att jag ska ha honom en vecka på prov och beroende på hur det ser ut så blir det troligtvis om drygt fyra veckor då det är dags för mig att åka ner på tre nya dagar på hundinstruktörsutbildningen. Jag ser verkligen fram emot det och så glad som jag varit idag har jag inte varit på läänge. :)
 
Här är han ♥
 
 
 

Kommentarer
Pernilla

vad fin han är! Håller tummarna för att allt ska gå bra!

Svar: Ja verkligen! Tack så mycket :D
Caroline Hermansson

2014-02-27 | 23:21:22
Bloggadress: http://www.hedeforsenssippi.weebly.com
Nathalie

Fina vovven! :)

2014-03-01 | 20:20:05
Bloggadress: http://heklaojag.blogg.se
jessica

Okej :) ja jag funderar på om man inte kan sätta ihop dom i ett collage och sen göra en tavla så man får med båda två för jag kan helt seriöst inte bestämma mig, hahah :D

så fin vovve!!

Svar: Gört! :D
Caroline Hermansson

2014-03-03 | 19:27:52
Bloggadress: http://jessicahagstrom.blogg.se
sara

sv: jag ska operera min käke. eller ja, jag ska flytta fram underkäken och upp överkäken haha. Underkäken hoppar, så överanstränger jag den jämt. Så för att inte få några men när jag blir äldre oså, så ska dom fixa till det. Sen överkäken behöver dom egentligen inte göra något åt, det är bara jag som vill fixa till. Typ "skönhetsoperation" haha :)

Svar: Jaha :) lycka till då! :)
Caroline Hermansson

2014-03-12 | 18:44:32
Bloggadress: http://sshm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback