Hej igen!

 
Hej hundvänner, nu är jag på banan igen. För att berätta lite om vad som händer nu så måste jag bortse från hunderiet (som ju denna blogg huvudsakligen är till för) och i måndags började jag min praktik/upplärning på Subway här i stan som är tre veckor lång. Har tiderna 15.00-19.00 denna vecka och allt känns jättebra hittills. Alla är så hjälpsamma och trevliga och dagarna går jättefort. Nästa vecka ska jag byta pass med Isabelle som jag jobbar med så då börjar jag 07.00 och slutar klockan 15.00. Då får jag vara med på öppning och förbereda allting, motsvarande nu när jag är med och städar och stänger för dagen.
Som jag nämnde i ett tidigare inlägg har jag väntat på svar från en person och imorgon har jag någonting väldigt roligt att se fram emot. Mer om det får ni veta senare, då det än så länge är lite hemligt eftersom allt inte är helt hundra ännu ;)
 
Livet svänger väldigt mycket och det går både upp och ner just nu, men jag ska försöka att hålla mitt bloggande uppe nu och som lovat kommer jag publicera mina inlägg om Frasse snart! 
 
Nu ska jag ta tag i lite disk, innan det är dags för Subway.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback