Utebliven träning

 
Ja det blev då alltså ingen träning i helgen. Men nu börjar det verkligen närma sig avfärd mot nästa praktiska tillfälle nere på min instruktörsutbildning. Den är ju på distans men den 27e (på min födelsedag) är det dags igen. Jag ska se till att få låna ner Malte något i veckan samt även till helgen när vi ska åka, det riktigt kliar i fingrarna att få träna en massa. Tankarna om en egen hund finns alltid där, allt skulle vara så mycket lättare då. Men den dagen kommer. Det vet jag. Annars då? Jag har börjat på Rapatac igen (jag gick där maj-augusti förra året), en arbetsmarknadspolitisk aktivitet som jag kommer gå på till i mars/april när jag är färdigutbildad. Har spurtat på en hel del med det teoretiska och ligger bra i fas med allt som ska vara inlämnat/färdigställt tills jag åker ner. Nu ska jag kolla på några avsnitt I'ts me or the dog. En serie jag kollade på för några år sen och återfann här om dagen. Rekommenderar er att kika, då jag gillar hennes sätt att tänka och agera med hundarna. Länk har ni här. Det finns även några avsnitt på youtube. 
 

Kommentarer
Terése

En av få vettiga hundtränare som också har ett hundprogram, hon gör mycket bra utanför rutan också http://positively.com/... Det är dock svårt att få tag på nyare hela avsnitt på nätet. Mycket drygt är det :/

Svar: Ja det är ganska svårt att hitta vettigt folk men Cesar och henne tycker jag om. Synd det är svårt att hitta nyare avsnitt, men det verkar finnas en hel del gammalt så jag har ju något att kika på ett tag iaf :)
Caroline Hermansson

2014-01-21 | 17:59:53
Bloggadress: http://bouvierbaby.se
Terése

Sv: Men de är ju varandras motsatser :P

Svar: Nog är de lite olika, men inte varandras motsatser väl? :) Varför tycker du det?
Caroline Hermansson

2014-01-21 | 21:04:07
Bloggadress: http://bouvierbaby.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback