Äntligen löste det sig!

 
Har precis varit iväg för att boka en bil. Har sån tur att Rapatac som jag går på hjälpt mig med hyrbil nu när jag ska ner på utbildningen. Det höll verkligen på att skita sig eftersom jag dels är ute i sista sekund (paniiik) och inte är särskilt rik heller. Men det blev en riktigt bra deal och på fredag åker vi, jag & Malte. Då rullar vi mot det näst sista praktiska tillfället, och i maj är det examinering! Wihooo :)
 
Har i och med en "skoluppgift" både idag och igår suttit och dreglat över alla dessa snygga labradorer som utbildas till ledarhundar runt omkring i vårt avlånga land. Jag har aldrig själv riktigt funderat på en Labrador. Men jösses de är snygga alltså. Min mor är rätt sugen på en brun, och ja ni som känner mig förstår nog att jag skulle kunna ha en av varje färg. Jag får låtsas lite i helgen, som vanligt, att Malte är min. Hundlös som jag är i vanliga fall ;) 
 
Han är ju rätt snygg han också! Åbo's Eros, som han egentligen heter.
 

Så var det över

 
Detta blir ett lite o-hundigt inlägg då det inte huvudsakligen handlar om något med fyra ben och en svans.
Jag har ju gått tre veckor på praktik på Subway på en galleria här i stan. Meningen var att det hela skulle leda till en anställning. Det har gått väldigt upp och ner de senaste två veckorna men jag har kämpat på, men idag fick både jag och min vän som praktiserat samtidigt veta att vi inte ska gå vidare med en anställnig. Anledningarna är enkla och vi var alla överens om att det inte var aktuellt just nu. Istället ska vi kanske få jobba lite extra i sommar, och det är ju alltid något. Med detta beslut innebär det att mitt beslut om hund blir lagt på is. Jag for ju i väg för ca 2 veckor sedan för att träffa hunden Messi som jag hoppades på att få ta hem ganska snart, men så blir det då alltså inte. Otroligt tråkigt eftersom jag verkligen hade fäst mig vid honom (som jag har alldelens för lätt att göra), och haft han i tankarna dagligen. Men jag får helt enkelt leta vidare och se vad jag kan hitta. Just nu är det inte så bråttom, eftersom jag måste invänta ett antagningsbesked från skolan vars utbildning jag sökt innan jag kan bestämma något mer. Det får jag i juni, och än är det ju bara mitten av mars..
 
Jag pluggar ju fortfarande på min hundutbildning, så lite update om det kommer komma upp här med jämna mellanrum, så inte hela bloggen dör ut. Till er som besöker min blogg; lämna gärna en kommentar (om du har en blogg så länka gärna den) så jag har något att läsa :D
 
Ha en trevlig fredagskväll!
 
Trots ett tråkigt besked, så finns ett leende på mina läppar. Glad som jag är åt livet.