Blogg i sängen

Godmorgon! Här ligger jag kvar i sängen och har varit vaken ett tag sedan Emil åkte. Han ska på Alborgen med sin bror och hans flickvän några timmar. Jag blev hemma eftersom hundarna (Assar iaf) inte kan vara ensamma så länge, men jag klagar inte på att få ligga kvar i sängen ;) är väldigt stolt (och tacksam) att jag fått en så snäll valp, igår vaknade han vid 7, kissade (tyvärr inne) och sen somnade vi om till halv 12(!!). Och jag som trodde jag inte skulle få nån semester på semestern. Nu börjar dock semestern lida mot sitt slut och i slutet av nästa vecka börjar jag jobba igen. Men jag är inte bitter, jag har ju världens bästa jobb! :) 
Idag regnar det i Gävle så det ser ut att bli en såndär städa och fixa hemma dag. Det behövs ibland det också. Ikväll kommer Emil tillbaka och då ska vi ta tillvara på hans sista 1,5 semesterdagar, sen börjar han jobba på måndag. <3
..Läste lite i senaste hundsport-tidningen för någon dag sedan och såg att det arrangeras utställning i vanlig ordning i Högbo helgen 12-13 sept och blev väldigt sugen på att anmäla lillen. Tror han har iaf en liiten chans, trots skelögdheten, vad tror ni? Mer om det kommer i ett eget inlägg senare idag så slipper jag blanda samman det här inlägget som ju inte handlade om hund från början. Blir bäst så ;) 

Ska mysa här ett tag till tills hundarna vill gå upp, vi hörs senare! 
Valpis <3

Kommentarer
Emiza

söt vovve

Svar: Tack! :)
Caroline Hermansson

2015-07-18 | 10:10:23
Bloggadress: http://emizas.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback